Photo Diary Jacqueline Giannakos: Family time, een nieuw huis en nog veel meer

Blog

Photo Diary Jacqueline Giannakos: Family time, een nieuw huis en nog veel meer

Stunning Jacqueline Giannakos is a true beauty with an amazing style. Together with her husband Niels, their daughter Sofía, and their dog she lives in Breda. She works as a PR manager for Dior and she gave birth to baby girl Sofía last year. Sofía is growing fast and she is so beautiful, just like her mom. Today Jacqueline shares a brand new photo diary with us!

Family time in Duitsland, perstripjes naar Parijs, quality time met mijn gezin, vriendinnen tijd, een nieuw huis in de gezelligste wijk van Breda, verjaardagen, afscheid nemen van een lieve juf, eerste stapjes en eerste keer vallen, gestolen kinderwagen.. Mama geworden of niet, ik ben iemand die altijd alles tegelijk wil! De afgelopen weken is het me wonder boven wonder gelukt om dit allemaal te passen en meten :).

Het hoofdkantoor van Joolz is een van de mooiste kantoren die ik ooit heb gezien. De sfeer daar is zo inspirerend met alle grote planten en het vele licht, geen betere plek om mijn Joolz stroller summer-ready te maken :)!

Het hoofdkantoor van Joolz is een van de mooiste kantoren die ik ooit heb gezien. De sfeer daar is zo inspirerend met alle grote planten en het vele licht, geen betere plek om mijn Joolz stroller summer-ready te maken :)!

Hier word ik gelukkig van: Sofía’s en Niels’ eerste papadag!

Hier word ik gelukkig van: Sofía’s en Niels’ eerste papadag!

Jacqueline-Giannakos--photo-diary-Pret-a-Pregnant-3

Een van Sofía’s en mama’s ;) lievelingsjuffen gaat binnenkort weg bij haar kinderdagverblijf, ik ga hun selfies missen! Duizend dank voor de goede zorg lieve Jaimy!

Een van Sofía’s en mama’s 😉 lievelingsjuffen gaat binnenkort weg bij haar kinderdagverblijf, ik ga hun selfies missen! Duizend dank voor de goede zorg lieve Jaimy!

Oma en opa waren trouwens heeeel blij tijdens de voorleesmiddag op het kinderdagverblijf :).

Oma en opa waren trouwens heeeel blij tijdens de voorleesmiddag op het kinderdagverblijf :).

Happy mijlpaal: de eerste stapjes!

Happy mijlpaal: de eerste stapjes!

Jacqueline-Giannakos--photo-diary-Pret-a-Pregnant-8

Time flies :)...

Time flies :)…

Jacqueline-Giannakos--photo-diary-Pret-a-Pregnant-21

We zijn onlangs verhuisd en dat verhuizen valt altijd weer enorm tegen.. Wat een spullen verzamelt een mens toch. Sofía in het karretje bij de Ikea en nu al haar eigen inloopkast zijn dan toch echt wel de ultieme lichtpuntjes tussendoor :)!

We zijn onlangs verhuisd en dat verhuizen valt altijd weer enorm tegen.. Wat een spullen verzamelt een mens toch. Sofía in het karretje bij de Ikea en nu al haar eigen inloopkast zijn dan toch echt wel de ultieme lichtpuntjes tussendoor :)!

Jacqueline-Giannakos--photo-diary-Pret-a-Pregnant

Ik mocht weer een Dior show backstage beleven en dit keer zelfs front stage! De modellen zijn compleet aan mij voorbij gegaan, want ik kon alleen maar staren naar mijn couple goals Olivia Palermo en Johannes Huebl.

Ik mocht weer een Dior show backstage beleven en dit keer zelfs front stage! De modellen zijn compleet aan mij voorbij gegaan, want ik kon alleen maar staren naar mijn couple goals Olivia Palermo en Johannes Huebl.

Non-mommy-related, maar wel een Parijs must see: Christian Dior, Designer of Dreams, de exhibitie rondom het 70-jarig bestaan van Dior.

Non-mommy-related, maar wel een Parijs must see: Christian Dior, Designer of Dreams, de exhibitie rondom het 70-jarig bestaan van Dior.

Lekker quality time met mijn meisje in de tuin!

Lekker quality time met mijn meisje in de tuin!

Kind en hond: liefde op het eerste gezicht!

Kind en hond: liefde op het eerste gezicht!

Even een gek verhaal: de Joolz kinderwagens blijken toch echt wel de Vespa’s onder de kinderwagens te zijn, dat die van ons zelfs onlangs werd gestolen..! Wel een mooi excuus voor een nieuwe én het nieuwste model de ‘Joolz Geo 2’ :).

Even een gek verhaal: de Joolz kinderwagens blijken toch echt wel de Vespa’s onder de kinderwagens te zijn, dat die van ons zelfs onlangs werd gestolen..! Wel een mooi excuus voor een nieuwe én het nieuwste model de ‘Joolz Geo 2’ :).

Ik weet niet waar ik liever een hapje van wilde: van Sofía of van het ijsje ;)..

Ik weet niet waar ik liever een hapje van wilde: van Sofía of van het ijsje ;)..

Family time in Duitsland. Momenten waarop je niet meer nodig hebt, toch?

Family time in Duitsland. Momenten waarop je niet meer nodig hebt, toch?

Catch-up time! Van elke dag samen naar elkaar pas na 1,5 maand weer zien. 6 uur bijkletsen blijken niet genoeg te zijn. We kijken nu al uit naar de volgende keer :)!

Catch-up time! Van elke dag samen naar elkaar pas na 1,5 maand weer zien. 6 uur bijkletsen blijken niet genoeg te zijn. We kijken nu al uit naar de volgende keer :)!

Papa en ik alweer 16 jaar samen!

Papa en ik alweer 16 jaar samen!

Jacqueline-Giannakos--photo-diary-Pret-a-Pregnant-18

Tussen alle persevents door nadert toch wel het belangrijkste event van het jaar: Sofía’s eerste verjaardag! Mijn lieve vriendin Rachida is zo creatief en smaakvol, de uitnodiging en de aankleding kan ik dan ook volledig aan haar overlaten. Ik kan niet wachten :).

Tussen alle persevents door nadert toch wel het belangrijkste event van het jaar: Sofía’s eerste verjaardag! Mijn lieve vriendin Rachida is zo creatief en smaakvol, de uitnodiging en de aankleding kan ik dan ook volledig aan haar overlaten. Ik kan niet wachten :).

Over Sofía’s eerste verjaardag gesproken.. Dat ik 12 dagen voor mijn bevalling nog zo uitzag kan ik me bijna niet meer voorstellen!

Over Sofía’s eerste verjaardag gesproken.. Dat ik 12 dagen voor mijn bevalling nog zo uitzag kan ik me bijna niet meer voorstellen!

 

Add a comment

Geef een reactie