Lifestyle

Maak nu jouw fotoalbums via de app van YourPhotoMag

Wij balen er soms zo van dat we alle foto´s van de mooiste momenten met de kids eigenlijk alleen maar digitaal hebben. We nemen ons vaak genoeg voor meer foto´s af te laten drukken om dit vervolgens in een mooi album te plakken maar het komt er gewoonweg niet van. Super jammer want als we zelf door oude familiefotoboeken bladeren vinden we het heerlijk om die plaatjes van vroeger weer even te zien. Herkenbaar?

We hebben nu een perfecte oplossing gevonden die we heel graag met je willen delen. Prêt à Pregnant´s Janine heeft de app van YourPhotoMag mogen testen en ze is over the moon met het resultaat. In een paar minuten heeft ze de mooiste foto´s van afgelopen maand geupload via de app en een paar dagen later ontving ze een prachtig gedrukte fotoglossy in huis met daarin al haar favoriete plaatjes. De glossy is super kwalitatief en ook nog eens veel goedkoper dan een regulier fotoboek. Met YourPhotoMag heb je 36 pagina´s de ruimte in een A4 magazine voor je leukste fotootjes en het meest fijne is het bestelgemak. Je kunt ook de foto´s personaliseren met tekst en je magazine een titel geven. Sinds opa en oma natuurlijk ook elke maand om nieuwe fotootjes vragen van hun kleinkind kun je de fotoglossy ook makkelijk bijbestellen en naar ieder gewenst adres laten versturen.

Om je een extra stok achter de deur te geven zodat je nooit meer vergeet al die leuke foto´s af te laten drukken neem je gewoon een maandelijks abonnement (per kwartaal kan ook) en op die manier documenteer je alle stapjes van je kids op een memorabele manier plus je deelt het makkelijk met de rest van de familie. Je kunt kiezen of je eenmalig een magazine wilt bestellen of je kunt een abonnement nemen.

Omdat wij zo enthousiast zijn over YourPhotoMag hebben we een kortingscode geregeld voor Prêt à Pregnant lezers. Deze code is actief zodra de service live gaat. Bestel je allereerste fotoglossy voor slechts € 3,95 (ipv € 8,95). Via onderstaande link kun je je alvast inschrijven voor dit speciale aanbod en je krijgt een mailtje zodra je jouw foto´s kunt uploaden: http://bit.ly/1NoRvn2

In de video hieronder kun je precies zien hoe de app werkt! Snel en makkelijk! You will love it!

www.yourphotomag.com

Janine met lieve vriend Roger….

Familie portret…

Janine´s Fabian vindt het helemaal leuk om zichzelf op de cover te zien…

Add a comment

Geef een reactie