Happy Birthday! Baby Annabell is 20 jaar

Baby & Kids

Happy Birthday! Baby Annabell is 20 jaar

Poppen en meisjes (en natuurlijk ook jongetjes) zijn een match made in heaven. Vanaf ongeveer 3 jaar oud vinden veel meisjes het heerlijk om over een pop te moederen en haar baby te verzorgen. Dit geldt ook voor Jade-Ming, de dochter van Janine. Haar poppendochter heet Baby Annabell en is niet meer weg te denken uit huize Kho! Jade-Ming neemt haar Baby Annabell werkelijk overal mee naartoe en zorgt goed voor haar kleine meisje. ¨Mama, Baby Annabell moet eten¨, ¨Mama, Baby Annabell heeft geplast¨….¨Mama, Baby Annabell huilt, wat kunnen we doen om haar te helpen?¨ – Dit zijn een paar veel gehoorde vragen van de afgelopen tijd (stiekem heeft ze nog wat advies nodig van haar eigen mama). Je begrijpt het al, Baby Annabell is echt onderdeel van het gezin geworden. Ze schuift zelfs op een Stokke Tripp Trapp aan tijdens het diner.

Ken jij Baby Annabell al? Het lieve poppenmeisje is al 20 jaar de favoriete pop van veel meisjes  en nu dus ook van Jade-Ming. Door de jaren heen is Baby Annabell veel veranderd en these days lijkt zij nu bijna op een echte baby met verschillende ´levensechte´ functies. Ze reageert op aanraking, huilt echte tranen en is natuurlijk dol op haar flesje. De kleine Annabell heeft ook haar slaapuurtjes nodig en om haar te laten slapen wieg je haar zachtjes heen en weer zodat ze heerlijk in slap valt. Kleine tevreden snurkjes volgen om er zeker van te zijn dat Annabell fijn ligt te dromen. Als Baby Annabell wakker wordt, is het de hoogste tijd om te eten. Tijdens het drinken beweegt ze haar mond en ogen net als een echte baby. Maar er is meer, want de nieuwste set is ook uitgerust met een speen zodat Annabell stopt met huilen en ze kan nu ook daadwerkelijk in haar luier plassen. Kleine meisjes vinden het heerlijk om te moederen over Baby Annabell en een luier verschonen behoort absoluut tot een van de favoriete taken. De levensechte functies dragen bij aan het stimuleren van een fantasierijk rollenspel. Naast spelen leert je kleintje ook echt zorg te dragen over Annabell en te reageren op de verschillende behoeftes van de pop.

In huize Kho gaat Baby Annabell in ieder geval overal mee naar toe. De kleine is inmiddels ook al geïntroduceerd op de crèche en ze is al mee geweest naar menig verjaardagspartijtjes. Wist je dat er inmiddels al meer dan 12 miljoen Baby Annabell´s een warm nestje hebben gevonden? Wat ons betreft is Baby Annabell de tip voor de feestdagen, want hoe gezellig zou jouw kleintje het wel niet vinden om samen met Baby Annabell kerst te vieren en cadeautjes uit te pakken.

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een feestje en daarom is er een te gekke birthday editie van Baby Annabell uitgebracht. Natuurlijk is ze extra chique aangekleed voor haar feestje. Ze draagt een schattig gestreept jurkje met cupcake decoratie en een zoet opgenaaid bolerootje. Het mutsje met de strik en de schoenen met cupcakeprint maken de feestoutfit helemaal af. De verjaardagsset bevat ook gebaksbordjes, cupcakes en natuurlijk Baby Annabell´s flesje en speentje. Naast de verjaardagsset kun je de komende jaren je kleintje nog veel vaker verrassen met andere leuke accessoires zoals een kinderstoeltje, verschillende leuke outfits en andere leuke baby must haves.

De winnaar van de Annabell Instagram actie is geworden: Marleen Smit – @marleenninobobbi

Voor meer informatie kijk je op www.baby-annabell.com/nl/

Sponsored

Add a comment

Geef een reactie