Baby & Kids

Joolz Day3 : Smarter, Easier, Better

Bij Joolz zijn ze continue bezig met een verbeteren en optimaliseren van de kinderwagens. De Joolz Day³ is daarom vanaf nu verkrijgbaar in 5 nieuwe looks en wordt geleverd met levenslange garantie. Joolz is er weer in geslaagd stijl, comfort en ergonomie in één product te combineren. Met maar één doel: jouw leven zo makkelijk en mooi mogelijk maken. Dat noemt Joolz ‘Positive Design’. Het is de traditie van het merk. En de toekomst. Want blije ouders maken blije baby’s. En daar wordt iedereen gelukkig van.

Nieuw en verbeterd!

Comfortabeler wandelen, een slim wiegontwerp met ventilatie en een hoofdkussen bevestigd aan het matrasje. Snel en eenvoudig inklapbaar om je kinderwagen supercompact te maken, de verbeterde ergonomie met een hoge wieg en verstelbare voetensteun en stoel en gordel, beter rechtop op te bergen…allemaal om je leven eenvoudig en mooi te maken. Maar er valt nog zoveel meer te ontdekken. Bijvoorbeeld de ultralichte en 100% lekbestendige banden, de breedte van 59 cm voor optimale wendbaarheid, de XL zonnekap met Air Top die zorgt voor schaduw en frisse lucht voor je baby, de speelgoedlusjes, de soepele vering, het ademende matrasje, de openstaande gordel met magneetsluiting…En dat is nog maar de helft.

5 nieuwe looks!

De Joolz Day³ onderscheidt zich qua vormgeving door zijn gestroomlijnde onderstel, kunstleren details en hoogwaardige bekleding. Joolz heeft zijn collecties geoptimaliseerd en twee collecties volledig veranderd: de Joolz Studio en Joolz Quadro collectie. Joolz heeft 5 volledig nieuwe looks gecreëerd. In de Joolz Studio lijn: Amazing Grey, Graphite Grey en Midnight Blue. In de Joolz Quadro lijn: Nero en Grigio Nuovo. De Joolz Day³ is ook verkrijgbaar in de Joolz Earth collectie. Bovendien heeft Joolz een volledige selectie accessoires die perfect bij de Joolz Earth, Studio en Quadro collecties past.

Vanaf 30 juli is de Joolz Day³ verkrijgbaar in Nederland en België, zowel in de winkel als online. Kijk op joolz.com voor meer informatie. De adviesprijs begint bij € 999.

Add a comment

Geef een reactie