Baby & Kids

LIDL LANCEERT BETAALBARE TRENDY KINDERWAGEN

Lidl verkoopt vanaf vandaag een trendy én betaalbare kinderwagen in haar onlinewebshop. Deze luxe kinderwagen bestaat uit een 3 in 1 systeem en is van alle gemakken voorzien. De wagen is in drie kleuren leverbaar.

Gebruiksvriendelijk & kindvriendelijk ontwerp
De kinderwagen van de supermarktketen is voordelig geprijsd, praktisch en is gebruiksvriendelijk. De wagen bestaat uit een reiswieg en een comfortabele stoel. Beiden zijn ruim, zacht, gewatteerd en afneembaar, zodat het kind er heerlijk warm en comfortabel bij ligt.
Daarnaast is het mogelijk om de stoel op twee manieren te bevestigen en er zo voor kiezen welke rijrichting het kind op kan kijken.

De kinderwagen bevat zwenkbare wielen voor gladde oppervlakken of stationair voor oneffen terrein en de voorwielen zijn verstelbaar. Deze licht gewicht kinderwagen (9,7 kg) heeft een afmeting van 58 x 96-102 x 80 cm en als deze is ingeklapt 82 x 58 x 29 cm.
Onder de kinderwagen zit een handige XL boodschappenmand voor je jas, tas en boodschappen.

Voordelig baby assortiment bij Lidl
Lidl heeft een uitgebreid baby assortiment online. Naast kinderwagens verkoopt Lidl ook kleding en accessoires zoals schoentjes, slabbetjes, wikkeldoeken en rompertjes van o.a. duurzaam katoen. Alles voor kleine prijsjes, zodat je met elk budget een hippe baby musthave kunt vinden. Voor €299,- ben je al eigenaar van deze kinderwagen.

Add a comment

Geef een reactie