Baby & Kids

Stokke opent eerste shop-in-shop concept in Nederland en jij kunt erbij zijn

Goed nieuws voor onze zuidelijke fans, want Stokke opent haar allereerste shop-in-shop in babypark Heerlen. Vanaf 17 maart kun je daar terecht voor de echte Stokke® experience. Een winkel die de bezoeker meeneemt in de Scandinavische lifestyle. Om de betrokkenheid van vaders te stimuleren is de winkel voorzien van vele technische snufjes die het aankoopproces nog nét wat leuker maken. Naast hoogstaande technologie werd er voor het interieur van de shop-in-shop veel gebruik gemaakt van pure materialen, geïnspireerd op de Noorse natuur. De ruimte is weids opgezet met veel lichtpunten en lekker wat ruimte tussen de elementen in. Alle meubels zijn – uiteraard – Scandinavisch design. De bezoeker wordt uitgenodigd om de producten aan te raken, te voelen en te proberen. Doel is om de consument canadian pharmacy online zelf de kwaliteit te laten ervaren.

stokke-xplory-pret-a-pregnant

“Een belangrijke ontwikkeling in de markt is het feit dat vaders meer en meer betrokken zijn bij de aanschaf van kindermeubels. Dit stimuleren we graag en dat zie je terug in ons nieuwe http://SocialTrusts.com winkelconcept. We zijn bijvoorbeeld vernieuwend in de manier waarop er in de winkel met digitale schermen en tablets wordt gewerkt”, aldus Bård Kvamme, Retail Development Director.

Vrijdag 17 maart wordt de shop-in-shop feestelijk geopend en Prêt à Pregnant´s Janine zal ook aanwezig zijn. Gepaard met lekkere hapjes en drankjes vinden er verschillende workshops door BabySensory plaats in het dvakotla.com.ua kader van (oog-)contact met je kind, kan je je eigen Tripp Trapp® laten ingraveren en maken bezoekers kans op het winnen van hun eigen gepersonaliseerde Tripp Trapp®. Kom jij ook langs?

Waar?
Babypark Heerlen
In de Cramer 90
6412 PM
Heerlen

Hoe laat?
Inloop vanaf 11.30, het programma start om 12.00.

stokke-xplory-pret-a-pregnant-1

Hopelijk tot vrijdag en wie weet zien we je dan volgende week terug in de vlog van Janine!

PS Volg Stokke nu ook op Facebook.

Add a comment

Geef een reactie