Aerin Lauder launced 3 new fragrances in New York and we were there

Beauty

Aerin Lauder launced 3 new fragrances in New York and we were there

Marinke Davelaar is back in New York, madly in love with her Lawrence and their baby boy James Vincent. The new mom is very well established within the fashion photography and went to a Aerin Lauder launch event to find out all about their new fragrances.

Ik val met m’n neus in de boter! Net terug in New York en ik mag er lekker op uit naar een leuk event voor de nieuwe fragrances van Aerin Lauder! Nog gezelliger, ik kom er achter dat mijn lieve fellow Dutchie friend Bo (SeaofB) ook van de partij is.

Bij aankomst in de charmante boutique van Aerin, waar ik stiekem ook een boel leuke home items spot, is de boodschap duidelijk, deze geuren draaien om rozen. Grote bossen rozen in 3 verschillende tinten, representatief voor de 3 geuren; Bamboo Rose, Linen Rose & Garden Rose nemen de ruimte over.

Aerin-Fragrance-NewYork-PretaPregnant-Janine-THEMOM-By-Marinke-Davelaar-619-5

Aerin, zelf natuurlijk ook aanwezig, vertelt me dat de Aerin Rose Colognes geïnspireerd zijn op plekken die voor haar betekenis hebben. Zo staat de Bamboo Rose voor haar liefde voor Aziatische tuinen en de frisse Garden Rose voor wilde Rozen op het Engelse platteland.

Mijn favoriet, de Linen Rose, is een combinatie van bloemen, rozen en amber, gebaseerd op zorgeloze dagen relaxen in de Hamptons. Omringd door zon, zee en strand, in een linnen zomerjurk. Tsja, daar kan ik mij wel in vinden!

Vol enthousiasme vertelt Aerin me verder over de verpakkingen. Deze zijn stuk voor stuk met de hand beschilderd door een local artist, wat ze uniek maakt! Ze werkte eerder al met haar samen aan de verpakking voor haar kaarsen (zie foto’s). Ondertussen ben ik de tafel met lekkers aan het plunderen, hoewel deze bijna te mooi was om aan te raken. Alles in de tinten die gekozen zijn voor de fragrances, een prachtig plaatje!

De Aerin Rose colognes zijn vanaf komende week (20 maart) exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf Amsterdam! Welke is jouw favoriet?

Xx Marinke

Aerin-Fragrance-NewYork-PretaPregnant-Janine-THEMOM-By-Marinke-Davelaar-619-4

Aerin-Fragrance-NewYork-PretaPregnant-Janine-THEMOM-By-Marinke-Davelaar-619-8

Aerin-Fragrance-NewYork-PretaPregnant-Janine-THEMOM-By-Marinke-Davelaar-619-3

Aerin-Fragrance-NewYork-PretaPregnant-Janine-THEMOM-By-Marinke-Davelaar-619-2

Aerin-Fragrance-NewYork-PretaPregnant-Janine-THEMOM-By-Marinke-Davelaar-619-13

Aerin-Fragrance-NewYork-PretaPregnant-Janine-THEMOM-By-Marinke-Davelaar-619-9

Aerin-Fragrance-NewYork-PretaPregnant-Janine-THEMOM-By-Marinke-Davelaar-619-12

Aerin-Fragrance-NewYork-PretaPregnant-Janine-THEMOM-By-Marinke-Davelaar-619-10

Aerin-Fragrance-NewYork-PretaPregnant-Janine-THEMOM-By-Marinke-Davelaar-619-7

Aerin-Fragrance-NewYork-PretaPregnant-Janine-THEMOM-By-Marinke-Davelaar-619-6

Photo credits: Marinke Davelaar

Add a comment
Anniek den Boer

Anniek den Boer

Geef een reactie