Beauty

Christmas gift tip: Skins Cosmetics X Zenology Liquid Cashmere

Nieuw nieuw nieuw en dit wil je hebben en geven: Skins Cosmetics X Zenology Liquid Cashmere Huisparfum. Geniet jij ook altijd zo van een bezoekje aan Skins? Dan kun je dit gevoel nu thuis vasthouden van de geur, Liquid Cashmere, belichaamt het ultieme Skins gevoel.

Voor Skins was het ontwikkelen van een huisparfum een logische stap na het, sinds de oprichting in 2000, op de kaart zetten van luxe, kwalitatieve huisgeuren. Eerder waren dergelijke producten niet of nauwelijks verkrijgbaar in Nederland en ook de consument moest nog wennen aan huisparfums van dit niveau. Skins is al 18 jaar de go-to plek voor bijzondere geuren, en de ontwikkeling van een eigen geur kon dan ook niet uitblijven. Iedereen hier op de redactie is enorm fan van Skins en deze geur in het speciaal zijn wij helemaal verliefd op.

De geur Liquid Cashmere is de zielsversie van het gevoel dat je krijgt als je met je handen door rijk kasjmier strijkt – een gevoel van warmte, zachtheid en comfort die samen een luxe textuur vormen om elke ruimte te vullen. Skins X Zenology is een kasjmier geurcompositie gebaseerd op de geur van zacht suède, goud saffraan, rozen- en sandelhout – ingrediënten die samenkomen in een wolk van gedimde kleuren en warmte. Spraybaar kasjmier is het resultaat.

Breng dit weekend een bezoekje aan Skins en ervaar het zelf! Leuk voor onder de boom of gewoon stiekem voor jezelf.

Prijs vanaf €15 & www.skins.nl

Add a comment

Geef een reactie