Beauty

M.A.C Cosmetics doneert $375.000 aan Orange Babies en Dance4Life

Op 1 december zijn ambassadeurs, influencers, pers en relaties van M.A.C Cosmetics, Orange Babies en Dance4Life bijeengekomen in de Bijenkorf Amsterdam voor een bijzondere Cheque Donatie. In het kader van World Aids Day 2017 overhandigde M.A.C Cosmetics een cheque ter waarde van $375.000 aan Orange Babies en Dance4Life. Daarnaast stonden ambassadeurs en influencers in de counter om VIVA GLAM lipsticks te verkopen en onze eigen Janine was natuurlijk van de partij.

Deze actie in de Bijenkorf Amsterdam stond in het teken van World Aids Day. Zowel stichting Orange Babies en Dance4Life als M.A.C Cosmetics zijn nauw betrokken bij de preventie van hiv & aids wereldwijd. Zo doneert M.A.C Cosmetics op jaarlijkse basis de opbrengst van haar VIVA GLAM collectie via het M.A.C Aids Fund aan Orange Babies en Dance4Life die actief zijn om te strijden voor een wereld zonder hiv & aids

Samen met alle ambassadeurs, influencers en oprichters namen ze de cheque in ontvangst uit handen van Brand Manager M.A.C Cosmetics Benelux Pieter Hertecant. Deze bijzondere donatie geeft Orange Babies en Dance4Life de mogelijkheid om hun projecten op succesvolle wijze voort te zetten. Tijdens deze middag stond de bijzondere band tussen de drie partijen centraal, een moment wat omschreven kan worden als een vreugdevol samenzijn echter wel met een serieuze boodschap.

#worldaidsday #MACCARES, #dance4life, #orangebabies #MACredlips

janine-mac-pret-a-pregnant

janine-mac-pret-a-pregnant-1

janine-mac-pret-a-pregnant-2

Fotocredits: Sergio Sandona

M.A.C. AIDS Fund
De missie van het M.A.C. AIDS Fund is om mensen van All Ages, All Races, All Genders te helpen die getroffen zijn door hiv & aids . We willen een partnership aangaan met de sterkste, meest visionaire en meest vooruitstrevende organisaties die de strijd aangaan met de epidemie. Reactief, snel en alert, het MAF viert humaniteit, leven, creativiteit en individualiteit. We willen een verschil maken met elke VIVA GLAM lipstick die verkocht wordt. Je kan meer informatie terugvinden op www.macaidsfund.org

Orange Babies
Orange Babies is ontstaan vanuit de droom om alle hiv- en aids slachtoffers een gelijke medische behandeling te kunnen bieden, beginnende bij de meest kwetsbare groep in Afrika: zwangere vrouwen en hun kinderen. Vanuit het oorspronkelijke doel, het voorkomen van de overdracht van het hiv-virus van moeder op kind, is Orange Babies vanwege haar sociaal holistisch aanpak uitgegroeid tot een verstrekkende hulporganisatie die inmiddels de vele elementen, die naar voren komen bij het voorkomen van besmetting en transmissie van hiv, aanpakt. Orange Babies streeft naar een stop van de overdracht van hiv door de mensen, die daar normaal geen toegang tot hebben, te laten testen, voeding, medicatie en voorlichting te geven. In de sloppenwijken van Zuid-Afrika, Zambia en Namibië, is nog circa 20% van de bevolking besmet. Om dit percentage terug te dringen, ontplooit Orange Babies bijzondere projecten, lokale campagnes, opvang en educatie. Op www.orangebabies.nl lees je meer over ons werk.

Dance4Life
Onveilige seks is één van de grootste bedreigingen voor de gezondheid van jongeren wereldwijd. Dat wil Dance4Life veranderen. Omdat je tijdens je pubertijd liever met leeftijdsgenoten over seks praat dan met volwassenen, traint Dance4Life juist jonge mensen om het Dance4Life programma wereldwijd te verspreiden. Hierbij maken zij gebruik van muziek, dans en persoonlijke verhalen om andere jongeren te inspireren. Zo werkt Dance4Life samen met jongeren aan een toekomst waarin zijzelf gezonde seksuele keuzes kunnen maken. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in bijna 20 landen verspreid over 5 continenten. Meer over ons werk lees je op www.dance4life.nl.

Add a comment

Geef een reactie