Blog

Photo Diary: Fashion mom Jade Lew

Amsterdam based PR manager Jade Lew enjoys life and has a passion for good food. She is responsible for the PR of the best Amsterdam hotspots, such as Mazzo, Happyhappyjoyjoy, Julius bar&grill, Envy, and Supperclub. Her blog will give you a sneak peek of her every day lifestyle together with recognizable topics. Today she has great news to share with us!

Ik probeer mijn lach in te houden als Luca een onverstaanbare discussie met mij aan het voeren is over waarom hij zo zeurt. Hij kijkt me aan met opgetrokken wenkbrauwen, z’n chocoladebruine ogen en maakt met zijn handen een ‘hallo-snap-je-het-niet?!’-gebaar. Hij begint echt een peuter te worden. Op dat moment vind ik het nóg fijner dat ik dit allemaal nog een keer mag meemaken. Je hebt het misschien al gezien op de site… Ik ben zwanger van de tweede!

Jaaaaaa, ik had wel even nodig om dit te verwerken hoor! Helemaal als Luca achter het behang te plakken was. Hoe ga ik dat straks doen met twee kinderen?! Natuurlijk gaat dat lukken, maar… met twee uur slaap, kotsmisselijk en gieieieieieierende hormonen is het soms even moeilijk relativeren.

Ben ik trouwens de enige die met 24 weken precies 1 romper (veel te groot, wél van Stella McCartney) heeft en totaal niet voorbereid is?

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-1

Even kijken naar een nieuwe auto. Wel he-le-maal mama’s kleur maar niet echt handig voor uitbreiding in het gezin (en ook niet qua budget trouwens…) @audi

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-2

Heerlijk om op zaterdag naar Lindenhof te gaan om boodschappen te doen. Daarna even een stuk appeltaart en warme chocolademelk. Feest!!!!

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-3

Zo verschrikkelijk trots op dit mannetje, kijk hoe stoer! zijn kleding & jas zijn van Zara. Vans sneakers en een muts van Herschel.

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-4

Zo lief! Met zijn vriendinnetje Philou. Daarna schoof hij op naar haar moeder voor een hap taart…. typisch.

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-5

Wijs West is echt mijn favo winkel, ze hebben er onwijs (jaja) leuk speelgoed!

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-6

Ik moet er aan geloven, niet meer zo’n schattig zitje voorop en met mijn neus in z’n kruin over de grachten fietsen. Nu een bakbeest achterop. Hebben andere mensen ook het idee dat ze OP hun kind zitten!?! Of is mijn achterwerk nu al te groot?

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-7

Ahhh eindelijk… respect voor bloemen. Hyacinten zijn wel een favoriet van Luca.

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-8

Trots!

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-9

Lekker mannetje! Zijn jasje voor 15,- gescoord bij H&m in de sale met een slabber als pochetten. Trui is van Gucci en broek is van Zara.

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-10

Het heeft wat voorbereiding nodig maar het personeelsfeest van IQ was weer fantastisch. Ik koop elk jaar te gekke cadeaus bij bijvoorbeeld VT Wonen. Zit altijd wel wat tussen voor iemand.

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-11

Handig die Yepp doos!

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-12

Lunch date. Waar gaan we eten als we Luca niet hebben. Sea food bar!

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-13

Nog meer eten, lekker thuis aan de krab met hamers en kranten en lekkere vieze vingers!

Lekker stel!

Lekker stel!

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-15

Met mijn lieve vriendin, dank voor zondag en dank voor je bijzondere cadeau!

pret-a-pregnant-blog-jade-feb-16

Op de oude locatie van Azzurro Due kwam ik nooit maar de nieuwe winkel is echt fantastisch. Wat een prachtzaak.

Add a comment

Geef een reactie