Photo Diary Lizet Greve: De heerlijkste herfstlooks en een nieuwe site

Blog

Photo Diary Lizet Greve: De heerlijkste herfstlooks en een nieuwe site

Meet Lizet Greve, afgestudeerd als orthopedagoog, maar ze besloot om van haar passie haar werk te maken. Vijf jaar geleden begon ze als stylist en werkte ze veel bij RTL en SBS. Omdat ze graag haar eigen tijden wil bepalen nu ze moeder is, heeft ze per begin 2016 besloten om echt voor haarzelf te gaan beginnen. Ze wil heel graag mensen vanbinnen en vanbuiten mooier maken, dus daarom heeft ze afgelopen jaar ook nog een opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd. Vanaf juli 2017 start ze haar eigen praktijk als gewichtsconsulent, gaat haar website online en wil ze zich qua styling meer gaan richten op personal styling en coaching. Recentelijk beviel ze van een prachtig jongetje, genaamd Vic. 

De afgelopen maand was voor mij een super drukke, maar hele leuke maand! Ik heb heel veel leuke eventjes gehad, heel veel nieuwe samenwerkingen en EINDELIJK mijn site online!

Pret a Pregnant mommy blog Lizet Greve (4)

Ik wil dan ook graag met mijn site beginnen. Het is alles behalve een gelikte site, dat past namelijk niet bij mij. Gewoon lekker simpel en overzichtelijk, dat is waar ik van houd en wat op dit moment past (en haalbaar is) in mijn leven. Op PSLG kan je natuurlijk vinden hoe en waarvoor je mij kunt inhuren, maar ik hou ook een blog bij over alles wat me bezighoudt. Dus fashion, voeding en momlife. Op de dag dat mijn site online ging dacht ik er zelf helemaal niet zoveel bij na (#mombrain…en blij als je nog wakker bent aan het einde van de dag), maar mijn zusje en een aantal vriendinnetjes kwamen langs met bloemen, ballonnen, champagne en snackjes!! Zo lief! Ik was totaal verrast, te lief!

Pret a Pregnant mommy blog Lizet Greve (5)

Dus: ballonnen en glitters! Op de eerste foto’s zie je de ballonnen die ik van mijn liefste zusje en vriendinnetjes kreeg. De champagne en de snackjes hebben het niet gered tot een foto;).
Op de 2e foto draagt Zoë een muts van H&M. Dit is één van de weinige mutsen die ze graag draagt, ze vindt de poezenoren fantastisch. Haar teddy jas is van Zara. Ik krijg er super veel vragen over, maar hij is er nog gewoon! Dus shopze :). Het leuke van deze jas is dat je hem van 2 kanten kunt dragen. De ene kant is dus een teddy en de andere kant is een lammy, love it! Shirtje is van Ammehoela. Dit merkje moet je zeker even checken als je van stoere setjes houdt, hele mooie kwaliteit ook! Velvet broekje is van Te Koddig en schoenen zijn van Vans. Mijn muts is van mijn vriend, jas van H&M (bijna uitverkocht, of helemaal inmiddels, sorry! Wel veel vergelijkbare..) trui is van Mango, glitter (!) broek is van Ambika en schoenen zijn van Nike. Deze hele outfit is ook heeeeerlijk als je zwanger bent!

Pret a Pregnant mommy blog Lizet Greve (6)Ik zei al dat er veel eventjes waren afgelopen maand. En Nijntje was daar één van. Zoë had echt een top tijd, want ze mocht allemaal leuke dingen doen. Naar Woezel en Pip in het theater (zooo ontzettend leuk!! Aanrader!!), een dagje dierentuin met Stokke en dus een meet and greet met Nijntje. Er werd gevierd dat Nijntje alweer één jaar een fijne samenwerking met C&A heeft en de nieuwe collectie werd getoond. Ik heb meteen even een leuk pakje voor Vic gescoord. Zoë was echt helemaal door het dolle. Zo leuk, want normaal is ze best wel bang en vindt ze veel dingen helemaal niet leuk. Maar hier ging ze helemaal los. Je kan je voorstellen dat dat mij intens gelukkig maakt. Mijn lieve zusje was ook gezellig mee (wat zou ik zonder haar moeten) en draagt een outfit van H&M. Zoë draagt een legging en bloesje van Zara, jasje van Miss Guilty en een tasje van Rockin’ Items. Mijn pakje is van Church of Labels en helemaal zwangerschapsproof. Als je dit pakje nog wil moet je snel zijn, want tijdens de shopping night waar ik aanwezig was gingen veel klanten met dit pakje de deur uit . Op mijn instagram @lizetgreve kan je ook zien hoe ik het los van elkaar draag. Schoenen zijn van Nike en petje van Zara.

Pret a Pregnant mommy blog Lizet Greve (7)

Ik heb laatst weer een ‘klein’ shoprondje gemaakt bij Zara voor beide kids en ik ben echt verliefd op deze bomber met teddy armen. Als het wat minder koud is lekker om als jasje te dragen en als het wel koud is helemaal leuk voor binnen. Daaronder draagt ze een shirt met gekleurde sterren en een paarse glitter legging, beide van Zara. Sneakers zijn van Nike. Mensen vragen mij vaak wat ik doe als Zoë niet meer wil dragen wat ik voor haar shop. Maar ik shop dus niet alleen maar items die ik zelf leuk vind. Ik denk tijdens het shoppen oprecht aan haar smaak voor zover een 3-jarige smaak kan hebben. Natuurlijk is dat ook mijn vak, maar tot nu toe lukt het me altijd om iets te vinden binnen mijn stijl en waarvan ik weet dat zij het leuk vindt. En zodra ze nog meer een mening krijgt zal ik altijd naar haar luisteren, ik kijk daar alleen maar naar uit. Zelf draag ik een sweater van NA-KD, mijn lievelingsbroek van H&M (ik heb inmiddels een variant gevonden bij Biggles die niet zo veel lawaai maakt) en schoenen van Nike.

Pret a Pregnant mommy blog Lizet Greve (8)

Ik mocht samen met de kids en mijn moeder gezellig een dagje dierentuin doen en deze fijne kinderwagen van Stokke uitproberen. En kijk wat daar gebeurde!?! Lieve Florine Duif en ik hadden gewoon dezelfde outfit aan. Even een ander soort #twinning, maar absoluut gezellig.
Mijn petje is van Scotch & Soda, onze jassen zijn van H&M, mijn sweater is van Come get Fashion, mijn broek is ook van H&M en schoenen van Nike. Ohja en de kinderwagen was top! Vic viel bijna meteen in slaap. En het allerfijnste aan deze wagen vond ik de enorme bagage bak. Ik neem altijd zo veel spullen mee en ik heb een hekel aan tillen, dus dit is een uitkomst!

Pret a Pregnant mommy blog Lizet Greve (9)Hier zie je nog een bordje te koop aan ons huis hangen, maarrrrr ons huis is verkocht! Dus nu kunnen we echt volle bak op zoek naar een nieuw huis. Bussum of Naarden gaat het worden (OMG! Ik vind het heftig..), dus als iemand een huis te koop heeft, let me know!! Hier draagt Zoë een hoedje van Zara (oude collectie, sorry). Deze wil ze ook op vanwege de poezenoren. Beter!! Rest van haar outfit is ook gewoon lekker van Zara. Mijn petje is van Zara, jas van H&M (gezellig twinnen met Zoë). Deze jas is alweer uitverkocht, gelukkig had ik er een aantal besteld dus heb ik nog wat mensen blij kunnen maken. Hij is zoooo lekker warm en ik hou van dit grote lookje. Mijn instagram ontplofte over deze jas, maar ik hoorde ook van veel mensen dat ze hem weer gingen retouren. Je moet maar net van zo’n groot lookje houden. Dus wie weet komt hij wel weer online! Mijn sweater is natuurlijk bekend (ik kan echt niet wachten tot de nieuwe MOM sweaters komen!!) en mijn broek is van Ambika. Hele look is weer zwangerschapsproof. Gewoon alles (behalve de jas) een maatje groter bestellen.

Pret a Pregnant mommy blog Lizet Greve (10)We hebben ook weer een paar weken een mega ziekenboeg gehad. Ik word er echt gek van! En als je daar midden in zit, is het af en toe zooo lekker om even de deur uit te zijn. Ik ga tegenwoordig heel vaak bij Van Mechelen werken. Zo bizar hoeveel meer je kunt doen als je buiten de deur werkt. Ik heb deze foto gemaakt om jullie even kennis te laten maken met mijn lievelingstas. Deze gaat letterlijk overal mee naar toe sinds hij in mijn leven is. Hij is super stevig, alles voor de kids kan erin en ook nog mijn laptop en alles wat ik zelf altijd meesleep. Echt een mega aanrader dus. Hij is van Rockin’ Items. Ik krijg vaak de vraag of hij ook aan de kinderwagen kan: Al mijn tassen kunnen aan de kinderwagen, want ik heb er gewoon zo’n haak aan zitten ! Volgens mij heb ik die gewoon bij zo’n Baby Park gekocht. Verder heb ik een beetje een shabby outfitje aan, omdat ik me ook zo voelde. Gelukkig ben ik niet echt ziek geweest, maar helemaal top voel je je niet met nul slaap en snot all over. Mijn bril is van Ace & Tate, jas van H&M, trui van Zara, disco legging van Asos en laarzen zijn mega oud (maar nog steeds favoriet) van Loblan. Hele outfit is wederom zwangerschapsproof.

 

Pret a Pregnant mommy blog Lizet Greve (11)Hoe gezellig zijn deze jumpsuits van By-Bar Amsterdam?! Op deze foto dragen we ze casual, maar ik kan me ook al voorstellen dat deze helemaal leuk zijn voor de feestdagen! Met een leuk enkellaarsje, grote oorbellen, kanten BH-tje en knoopjes wat verder open en een lekker make-upje. En voor je mini zou ik dan gaan voor een leuk glitter laarsje, een ballerina-knot en een strikje. Hele mooie kwaliteit en super fijn: hij zit niet strak rondom je buik, dus je kan lekker door eten;).

Pret a Pregnant mommy blog Lizet Greve (12)

Op één van de laatste mooie dagen gezellig samen duifjes voeren op het Hoofddorpplein. Zoë heeft een lekkere bonte combi aan, maar ik hou ervan. T-shirt en legging met paarden (volle bak punten scoren bij Zoë, dat snap je) en daar overheen de bomber van River Island (een oude, bummer!). Ik draag een oversized colbert van H&M (oude collectie, maar heel veel vergelijkbare, zie mijn blog), een shirt van OU. Boutique Stories (levensgevaarlijke winkel en webshop, faillissement ligt intens op de loer), glitterbroek van Bricklane en schoenen van Nike. Deze look is ook weer zwangerschapsproof en mij kan je er echt in uittekenen. Ik vind dit soort lookjes heerlijk.

Pret a Pregnant mommy blog Lizet Greve (13)Na de laatste mooie dag werd het ook meteen winter ongeveer. Mij hoor je niet klagen hoor, love it qua styling. Maar voor mijn foto’s vind ik het wat minder fijn, want nu moeten we ze binnen maken. Buiten heb je veel mooier licht, maar door de jassen zie je veel van de lookjes niet. Dus vanaf nu moet ik een beetje afwisselen. Zoë draagt hier een legging van Zara en een super fijne zachte sweater van Girl Gang. Schoenen zijn van Nike. Mijn outfit is alweer geschikt voor als je zwanger bent. Ik heb een shirt en broekje aan van WolfWare, via Biggles. Ik ben echt verliefd op alles van WolfWare. Ik ken het merkje nog niet zo lang, maar als ik dit had geweten tijdens mijn zwangerschap waren al mijn lookjes van hun geweest. Dus echt gaan kijken! En natuurlijk ook als je niet zwanger bent. Zoals jullie weten ben ik dol op contrast, dus vandaar weer mijn colbert van H&M en mijn hakken van Church of Labels. Deze hakken zijn mommyproof! Lekker stabiel .

Pret a Pregnant mommy blog Lizet Greve (1)

En voor de mensen die zich afvragen of Vicje nog bestaat: daar is hij hoor. Nog steeds de allerfijnste baby die ik me kan wensen. Helaas weer heel erg ziek geweest, maar knapt nu weer op. En hij maakt sprongen! Tijgert de hele kamer door (lees: breekt de hele toko af), heeft 2 tanden en brabbelt de hele dag.

De komende maand heb ik weer allerlei leuke dingen op de planning staan! Wil je op de hoogte blijven van wat ik allemaal doe: check dan vooral mijn blog en mijn instagram.

Bedankt voor het lezen en tot volgende maand! Liefs!

Add a comment

Geef een reactie