Dutch News

Boek nu alvast je kaartjes voor de Negenmaandenbeurs met € 3,55 korting!

Welke stroller past nou het beste bij jou? En welke flesjes moet je in huis hebben? En wat voor pampers kun je het beste kopen? En wat geef je je kindje te eten? Oh en ook heel belangrijk, hoe richt je de babykamer in?

Op al deze vragen en meer krijg jij volgende week uitvoerig antwoord want het is alweer bijna tijd voor de Negenmaandenbeurs! Absoluut één van onze favoriete events voor iedereen die zwanger is of net moeder is geworden. Ook dit jaar kun je je weer helemaal onderdompelen in de wereld van (aanstaande) moeder en kind. Meer dan 200 must-have merken staan voor je klaar om je de nieuwste aanwinsten te laten zien en de handigste tools die je als moeder in huis moet hebben te demonstreren.

Daarnaast kun je ook terecht op één van de leuke en informatieve paviljoens zoals het Puur Baby Plaza, Peuter Plein en de Babykamer Inspiratiezone. Dit event niet geschikt voor dads? Oh ja wel ook aan de dads is gedacht, dus geen excuses want papa moet gewoon mee. De zogenaamde ´paparoute´s´ geven vaders een inspiratievolle kijk op alle baby must haves en ze krijgen ook nog eens een diverse cadeautjes. Daarnaast zijn er ook speciale dad quizzen en een heuse papaklas. Zo is jouw hubby helemaal voorbereid op zijn (toekomstige) vaderschap.

Nieuw dit jaar is het Peuter plein, hier vind je alles voor kids in de leeftijdscategorie 1 t/m 4 jaar!

Kortom de 9 Maanden beurs is de place to be ter voorbereiding op het ouderschap! Alle informatie en alles wat je moet hebben onder 1 dak. Plus, het is ook nog eens ontzettend gezellig. Zien we je daar? Koop via deze link je kaart voor € 15,95 i.p.v € 19,50 en ontvang € 3,55 korting,

De beurs zal plaatsvinden vanaf woensdag 22 februari (11:00) t+m zondag 26 februari. Voor meer informatie over de openingstijden en andere logistieke zaken kijk je op www.negenmaandenbeurs.nl

9maanden-beurs-pret-a-pregnant

negenmaanden-beurs-pret-a-pregnant

Add a comment

Geef een reactie