Prêt à Pregnant’s big pregnancy update

Dutch News

Prêt à Pregnant’s big pregnancy update

Er komen veel heel veel baby’s aan. Vooral in influencersland is een ware baby boom aan de gang en oh wat worden we hier blij van. O.a. Monica Geuze, Rose Bertram en Kae Sutherland verwachten een kindje. Dagelijks scrollen wij langs alle Insta accounts van de mommies to-be -ok meerdere keren per dag ;-)- om alle nieuwe looks te spotten en mee te genieten van het babygeluk. Wat blijft het toch ontzettend bijzonder. Vandaag hebben we all the pregnant ladies verzameld in een grote pregnancy update; van the big announcement tot the bump en natuurlijk ook de coolste style pics. Geniet mee, volg deze ladies en laat je vooral inspireren.

Monica Geuze

Wat een verrassing! Monica Geuze en haar vriend Lars verwachten een kindje samen. Aan het eind van  2017 maakte het stel het geweldige nieuws bekend.

The announcement 

Yaaay!! Best christmas gift ever, we're expecting🙈🙈🙈

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze) on

Sanny Verhoeven

Nog meer babynieuws op de valreep van 2017. Sanny van Sanny zoekt gelukt verwacht ook haar eerste kindje. Zij maakte het nieuw bekend met een heerlijke vlog.

Toprak Yalciner

2018 wordt het jaar van actrice Toprak en haar vriend Mats. Zij hebben namelijk bekend gemaakt dat zij een baby’tje verwachten. Zo leuk!

Serena  Verbon

Beauty influencer Serena Verbon maakte haar zwangerschap op 1 januari bekend met een waanzinnge foto. Wij kunnen niet wachten op meer maternity looks.

The announcement

Chantal Bles

Ook Chantal Bles had op de valreep van 2017 babynieuws. Zij en Robert Doornbos verwachten een tweede kindjes samen.

The announcement

Sharon Doorson

Het geluk kan niet op voor zangeres Sharon Doorson en haar vriend Brunno. Ze zijn nu al helemaal in love met hun bun in the oven.

The announcement 

The bump

Rose Betram

Samen met Gregory van der Wiel verwacht Rose haar eerste kindje en wat was de aankondiging te gek. Haar baby bump begint te groeien en haar looks zijn altijd on point.

The announcement

The bump

Maternity Style

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram) on

Kae Sutherland

Vers van de pers! Een paar dagen geleden maakte influencer en sieradenontwerpster Kae Sutherland het grote pregnancy news bekend. Een mini baby bump is al gespot en te gekke maternity looks zullen ongetwijfeld volgen.

The announcement 

The bump

Mini belly🙊✨ #sooohappy

A post shared by Kae Sutherland (@kaesutherland) on

Maternity style

Saturday stroll🐻

A post shared by Kae Sutherland (@kaesutherland) on

Annic van Wonderen

Business mommy to be Annic van Wonderen verwacht binnenkort -na een heftig traject waar ze openhartig over is in haar vlogs- haar eerste kindje. Met haar volgers deelt ze tips en tricks over het combineren van een zwangerschap met het runnen van een business.

The announcement

The Bump

Maternity Style

Kim Kötter

Oh wat werden we blij van de aankondiging van Kim Kötter en haar Jaap. Het stel verwacht een tweede kindje en is dolblij. Haar buikje begint inmiddels te groeien, dus stay tuned voor fijne maternity looks.

The Announcement

The Bump

Maternity Style

Philou girls @paulwarmerofficial ❤️🇳🇱🏁 #bmwgoesdutch #pretarally

A post shared by Janine Breukhoven-Kho (@janinebreukhoven) on

Saar Koningsberger

Wat waren we blij toen wij de zwangerschapsaankondiging van Saar op Instagram zagen. Met tranen in onze ogen lazen wij hoe zij openhartig vertelde dat het allemaal niet vanzelf is gegaan. Deze week kondigde zij aan dat er een meisje in haar buik zit!

The Announcement

The Bump

Hi baby girl.. ❤️

A post shared by Saar Koningsberger (@saarkoningsberger) on

Maternity Style

Kaboom💥Get ready! Tomorrow its all ABOUT YOU! #CrazyAboutYou

A post shared by Saar Koningsberger (@saarkoningsberger) on

Anouk van Schie

Johnny de Mol wordt vader! Zijn prachtige vriendin Anouk is zwanger en dit maakte zij afgelopen weekend bekend. Nog even geduld nog tot de bump pics, maar de aankondiging is alvast te gek.

The Announcement

The bump

Lauren Verster

Presentatrice Lauren Verster houdt haar zwangerschap lekker voor zichzelf. Gelukkig deelde vriendin Kimberley Klaver een foto van haar bump, want wij waren natuurlijk heel erg benieuwd.

The Bump

Chantal Janzen

Chantal Janzen is zwanger! Wat een enorme verrassing en wat een leuke aankondiging. Het nieuws is nog maar net bekendgemaakt, dus het is nog even wachten op de eerste bump en maternity style pics.

Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen…💙

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Marlieke Koks

Marlieke Koks van Cotton & Cream is nog helemaal in shape en wij zijn dol op haar super vrouwelijke maternity style. Binnenkort vind je een Q&A met deze pretty mom op Prêt à Pregnant.

The Announcement

The Bump

Maternity Style

Lekker glitteren vanavond 💫 #mastersoflxry #lxry2017

A post shared by Marlieke Koks (@marliekekoks) on

Add a comment

Geef een reactie