Dutch News

Woensdagmiddag tip: Levend Pacman voor KWF event in Westerpark

Op woensdag 9 mei is het Westerpark in Amsterdam het decor van Levend Pacman. Kinderen proberen op een groot parcours uit de handen van de zon te blijven, in plaats van de bekende spookjes. Dit evenement is de aftrap van de online campagne Smeren, Kleren, Weren van KWF Kankerbestrijding.

De campagne Smeren, Kleren, Weren wordt ingezet om ouders en kinderen te informeren over het belang van goede zonbescherming door middel van tips over zonnebrandcrème, UV-werende kleding en regelmatig de schaduw opzoeken. Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland en zonverbranding is daarvan de belangrijkste oorzaak.

Tijdens Levend Pacman komen deze zonbeschermingselementen terug. Ieder kind dat meedoet, beschermt zich tegen de zonnetjes met voorwerpen die symbool staan voor Smeren, Kleren, Weren. Denk aan zonnebrandcrème, kleding, grote parasols en petjes. Op schermen rond het parcours is iedere run te volgen en kinderen kunnen gratis meedoen. Dus heb je nog niets op de planning voor morgen maak de kids dan blij met een bezoek aan dit super leuke event met een boodschap.

Praktische informatie
Datum: Woensdag 9 mei
Tijdstip: van 13.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: Westerpark, Amsterdam (naast het terrein waar ook Rollende Keukens plaatsvindt)
Parkeren: parkeergarage Westergasfabiek – Westerpark

 

Add a comment

Geef een reactie