Lifestyle

29 november 2017 t/m 7 januari 2018: XL-editie Winter Village in Stadshart Amstelveen

Onze favoriete maand van het jaar is hier! Heerlijk er op uit met de kids, veel leuke dingen doen en extra veel warme chocolade drinken! Het is december! Een absolute aanrader voor wie zich willen storten in winder wonderland is de XL-editie van Winter Village in Stadshart Amstelveen. Winter Village is absoluut één van onze favoriete jaarlijks terugkerende events omdat het super gezellig is en de kids kunnen zich helemaal uitleven op de schaatsbaan en er zijn tal van andere leuke kinderactiviteiten gepland. Ook moms kunnen hun hartje ophalen want de warme chocolade en de glühwein staat voor je klaar en je kunt ook nog eens lekker eten in het restaurant van Winter Village. En niet geheel onbelangrijk; je kunt meteen je kerstinkopen doen in Stadshart Amstelveen.

Wat is er te doen:

Ruim zes weken lang staat het stadshart in het teken van een winterse gezelligheid met een grote Ice Slider, een openluchtijsbaan van ruim 450m2, een kerstmarkt en diverse (sport)activiteiten op het ijs.  Tijdens Winter Village worden er in Stadshart Amstelveen uiteenlopende activiteiten voor jong en oud georganiseerd zoals schaatslessen, kunstschaatsshows, discoschaatsen, curling competities, ontbijtsessies, kidsentertainment, de Van Dobben vrijmibo en speciale feestavonden. Winter Village is inmiddels al geopend en duurt tot en met 7 januari. De ijsbaan en Ice Slider zijn op ma, di en do geopend van 15:00 – 21:00 uur en op woe, vrij en in het weekend van 12:00 – 21:00 uur. Janine gaat later deze week zelf een kijkje nemen op dit heerlijke event en zal jullie binnenkort live updaten via haar Instagram.

Naast de openluchtijsbaan van ruim 450 m2, wordt er dit jaar een grote Ice Slider toegevoegd aan Winter Village. De Ice Slider maakt de XL editie daarmee compleet en staat garant voor winters plezier voor jong en oud. Kinderen vanaf vijf jaar kunnen door middel van opblaasband van grote hoogte naar beneden roetsjen. Sony staat in de eerste week van Winter Village met een Sony Playlink Truck op het plein. Dit is een truck waar gameliefhebbers gezamenlijk ‘playlink’ kunnen spelen; een toepassing voor het gebruik van smartphones met de Playstation4. Met Playlink wordt de smartphone gebruikt als spelcontroller en is er meer interactie mogelijk bij spellen die je met een groep speelt.

Er is ook nog goed nieuws voor alle single moms out there want in samenwerking met Relatieplanet zal er een speciale date-avond op het ijs georganiseerd worden; een combinatie van schaatsen, smaakvol dineren en speeddaten, romantischer kan haast niet! De date-avond vindt plaats op woensdag 20 december (onder voorbehoud) en voor meer informatie over het programma, tijden en aanmelden kun je even op de website kijken! Happy holidays ladies!

Meer informatie? www.wintervillageamstelveen.nl of www.stadshartamstelveen.nl

WinterVillage_Amstelveen-pret-a-pregnant-small

 

Add a comment

Geef een reactie