Lifestyle

CYBEX LEMO Chair Geraffineerd ontwerp voor gezinnen van nu

Op zoek naar een mooie design stoel die met je kindje mee groeit? Ontdek dan De LEMO Chair van Cybex. Deze prachtige stoel is niet voor niets in april 2018 bekroond met de Red Dot Design Award. Dit prachtige design object vergezelt gezinnen voor het leven. De stoel groeit met het kind mee en kan gebruikt worden van de vroege kinderjaren tot op hoge leeftijd. Met strakke en minimalistische lijnen, past de stoel naadloos in de woonruimte van jouw design interieur.

Zoals alle producten van CYBEX volgt de LEMO Chair het D.S.F.-innovatie principe: Design, Safety, Function. Met slechts vier schroeven, is de stoel snel en makkelijk te installeren. De hoogte van de zitting en de vier diepte posities zijn met slechts één hand in te stellen zonder gebruik van gereedschap. Het ergonomische ontwerp biedt optimaal comfort en ondersteunt het actieve zitten van het kind. Geïntegreerde wielen verlagen het risico van omvallen. De LEMO Chair is extreem stabiel en kan tot 95kg dragen.

Red Dot Design Award ‘Best of the Best’ heeft de stoel ontvangen vanwege de perfecte reductie tot alleen essentiële elementen en het uitgebalanceerde ontwerp. Een ander cruciaal punt is de mogelijkheid om de stoel in slechts een paar eenvoudige stappen aan te passen aan veranderende behoeften.

In combinatie met de LEMO Bouncer kan de LEMO Chair vanaf de geboorte worden gebruikt. Van 6 maanden tot 3 jaar kan de LEMO babyset worden gebruikt (zitting met tafeltje). Daarna kan de stoel gebruikt worden tot een gewicht van 95kg, dus ook door volwassenen.

De kinderstoel is er in twee versies met ieder zes kleuren. Beide versies hebben een aluminium frame. De zitting en de voetensteun zijn gemaakt van kunststof of essenhout.

De LEMO Chair is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. Prijs vanaf €179,95 (kunststof versie) of € 209,95 (houten versie).

Voor meer info klik je hier.

 

Add a comment

Geef een reactie