Lifestyle

David Lloyd is de sportclub to be voor moeders

Is sporten niet je favoriete woord? Denk je dan aan zweterige (aka stinkende) sportscholen waar je in de rij moet voor de treadmill of de 4 kilo gewichtjes? No more excuses ladies want Janine is onlangs lid geworden bij David Lloyd op de Overtoom en deze (recent verbouwde) sportclub heeft alles wat je maar kunt wensen. Het is alsof je een luxe 5 sterren wellness resort binnenloopt. Het is rustig, het is fantastisch schoon, je hoeft niet in de rij voor je favoriete apparaten, je kunt je sportsessie afsluiten met een luxe SPA sessie en er wordt op je kleintje gepast! Hoera! Dit is dé place to be om binnen no time strak en fit te worden – so no more excuses en weg met die laatste zwangerschapskilo´s.

janine-pret-a-pregnant-david-lloyd-1

Naast een ruime fitnesszaal vol apparaten is er ook een binnenzwembad aanwezig om heerlijk baantjes te trekken en kun je ook kiezen uit een serie fijne groepslessen. De groepslessen zijn een goede afwisseling op je persoonlijke fitness programma. Janine heeft er voor gekozen om met een personal trainer aan de slag te gaan. In een serie van 10 sessies is het doel om fitter en strakker te worden. Benieuwd hoe haar eerste sessie eruit zag? Kijk dan mee in de nieuwste aflevering van The Mom Vlog.

Janine gaat haar personal training sessies afwisselen met wat groepslesjes zoals (hot) yoga en pilates. Kun je naast trainings tips ook wel wat voedingstips gebruiken? Dan kun je terecht bij de voedingsdeskundige om je doelen te bespreken en een plan van aanpak te maken. Je kunt na je sport sessie ook meteen aanschuiven (met je gezin) in het restaurant voor een gezonde maaltijd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

David Lloyd is the place to be voor moeders want je kunt er met een gerust hart je kindje achterlaten tijdens het sporten. Je kleintje zal zich prima vermaken tijdens het DL Kids programma waarbij een reeks aan activiteiten wordt georganiseerd om je kleintje actief en blij te maken. De sessies worden zo gepland dat ze samenvallen met groepslessen zodat je met een gerust hart kunt trainen. Ga je voor personal training dan kunnen je sessies ook zo ingepland worden dat je kindje mee kan doen aan het DL Kids programma. Daarnaast gaat je kleintje zeker ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

David Lloyd is druk aan het uitbreiden en naar verwachting openen er binnenkort meerdere vestigingen in Nederland. Goed nieuws dus voor een ieder die niet in Amsterdam woont. Woon je wel in Amsterdam maak dan snel gebruik van de laatste aanbieding waarbij je gratis lidmaatschap ontvangt (deze actie loopt tot 1 augustus). Je kunt ook vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis rondleiding! Dacht je dat je te laat bent voor een bikini proof body? No excuses start vandaag nog en geniet in augustus al van de eerste zichtbare resultaten! www.davidlloyd.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Add a comment

Geef een reactie