Lifestyle

Ultieme Mommy Tip: de on-demand was- en stomerijdienst van dobbi

Bergen zo hoog als de Himalaya aan wasgoed…. Klinkt vast herkenbaar als mom? Met een kleintje in huis heb je echt ineens veel meer wasgoed en daar kunnen wij moms wel wat hulp bij gebruiken. Zo kwam Janine afgelopen week terug van vakantie en kreeg ze meteen een klein stress momentje bij het uitpakken Zoveel was- en strijkgoed en daarnaast een volgelopen mailbox voor werk, en de kids zijn thuis omdat het vakantie is. Kortom ze kon wel een helpende hand gebruiken en daar kwam dobbi om de hoek kijken. Via de app plaatste ze haar bestelling voor al het was- en strijkgoed en de volgende ochtend werd de ´Himalay´ meteen opgehaald inclusief een aantal mooie jurken voor de stomerij. 

Dobbi is een nieuwe on-demand was- en stomerijdienst, en deze service is absoluut ´heaven sent´. Nooit meer (of in ieder geval op die momenten dat je er echt geen tijd voor hebt) kleren wassen, strijken en vouwen. Daarnaast hoef je ook niet meer zelf naar de stomerij (2x) voor het brengen en halen van kleding. Via de handige (en ook super leuke) app geef je aan wat er bij je thuis opgehaald moet worden. Je ontvangt een gratis waszak voordat de order wordt opgehaald. Vervolgens wordt jouw was opgehaald door een PostNL chauffeur en je kunt zelf een tijdvak aangeven. Binnen 48 uur krijg je jouw kleding perfect schoon, gestreken en gestoomd retour. Ook voor de bezorging kun je zelf weer een tijdvak aangeven. De service is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00-20:00 uur en bestel je voor meer dan 30 euro dan is halen en bezorgen gratis. 

Leuk weetje: de naam dobbi is een knipoog naar Dobby, de huis-elf uit Harry Potter. Die wordt namelijk alleen bevrijd als iemand hem een kledingstuk overhandigt. 

Alle vakantiekleding van Janine en de kids hangt inmiddels weer veilig ,schoon, gestreken en gestoomd in de kast zodat ze meer tijd over heeft om met haar eigen huiselfjes door te brengen. 

Ook proberen? De dobbi app is nu te downloaden in de App & Playstore. Voor meer informatie kijk je op www.dobbi.com 

 

 

Add a comment

Geef een reactie