Lifestyle

Valentijn´s tip 4: ´Het cadeau voor samen´

Nog 2 dagen en dan is het zover! De dag van de liefde; Valentijnsdag! Wij zijn fan want het is gewoon een heerlijk idee om stiekem plannetjes te maken voor je geliefde en dat heerlijke vlinder gevoel in je buik weer even aan te slingeren. Vandaag is het tijd voor tip 4 om 14 februari 2018 helemaal perfect voor te bereiden. En deze tip is niet alleen voor hem maar lekker voor jullie samen. Misschien heb jij Valentijn wel beter voorbereid dan hem en met deze gift tip geniet jezelf ook van een mooi nieuw cadeau. Je zult wel denken het al maandag dus jullie zijn lekker laat met deze gift tip. Maar no worries want je kunt dit luxe cadeau nog steeds op tijd in huis hebben voor Valentijnsdag 2018.

Janine heeft als gift tip nummer 4 de Philips Sonicare DiamondClean Smart geselecteerd. Ze poetst zelf al een tijdje met deze luxe tandenborstel en ze is helemaal enthousiast. Door de bijbehorende app op je telefoon krijg je de beste begeleiding, wordt er een op maat gemaakt programma voor jou gemaakt en wordt al je poetsdata verzameld, welke je ook met je tandarts kan delen. Man lief gaat zeker blij zijn met dit technische hoogstandje want ook het prachtige design is helemaal ´dad proof´. En er is toch niets romantischer dan samen je tanden poetsen voor het slapen gaan?

Je kunt de Philips Sonicare DiamondClean Smart nog steeds op tijd voor Valentijn in huis halen met de unieke Amazon Prime service. Met deze super snelle service (ideaal voor busy moms) heb jij je valentijns cadeaus binnen no time in huis. Amazon Prime geeft je onbeperkte gratis bezorging van meer dan een miljoen artikelen binnen één dag en nog eens meer dan één miljoen artikelen die binnen twee dagen worden bezorgd. Plus met Amazon Prime winkel je eenvoudig in ruim 30 categorieën en krijg je snelle, onbeperkte en gratis premium verzending. Ook retourneren is gratis.

Dus hop naar www.amazon.de en sla je slag!

PS: lekker een filmpje samen kijken op 14 februari? Dan kan ook met Amazon Prime want Prime-leden hebben toegang tot onbeperkte streaming van een groot aantal films en tv-programma’s via Amazon Prime Video.

Happy Valentine ladies! Make it count.

www.amazon.de

Processed with VSCO with a5 preset

philips-sonicare-pret-a-pregnant

Add a comment

Geef een reactie