Lifestyle

Zaterdag 22 april: LEGO Superhelden openen de LEGO Experience in Amstelveen

Blok je agenda want zaterdag aanstaande is het weer tijd voor de LEGO Experience in Stadshart Amstelveen! Gedurende 8 dagen lang kunnen jouw kleintjes heerlijk LEGO bouwen tijdens de meivakantie. Janine zal zaterdag ook een bezoekje brengen met haar kids want vooral Fabian is helemaal dol op LEGO en Star Wars….

Het thema is Unexpected Heroes met Batman, Star Wars en Nexo Knights in de hoofdrol. Op verschillende locaties in het winkelcentrum zal in de meivakantie van alles te beleven zijn voor het hele gezin. De LEGO Experience is verdeeld over het Binnenhof en het Rembrandthof waar activiteiten voor kinderen worden georganiseerd.

Het Binnenhof in Stadshart Amstelveen wordt geheel in Star Wars-stijl aangekleed, compleet met een gigantische Star Wars Box en diverse grote Star-Wars-modellen, volledig opgebouwd uit LEGO stenen. Kinderen kunnen meebouwen aan een grote Darth Vader, een eigen Star Wars masker maken of vrij spelen. In een ander gedeelte van het Binnenhof staat Nexo Knights centraal met fraaie Nexo-modellen, waar bezoekers op de foto kunnen met Nexo Knights of aan de slag met de speciale Nexo app. Het Rembrandthof is tijdens de LEGO Experience het domein van niemand minder dan Batman. Bezoekers betreden het gebied via de roltrap, dwars door een speciale Batcave waarna zij de wereld van Batman instappen met verschillende LEGO Batman modellen, een Batmobiel en diverse spelletjes.

Voor mama en papa is er ook genoeg leuks te doen want je kunt namelijk heerlijk winkelen in Stadshart Amstelveen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote zoals De Bijenkorf, Scotch & Soda, KIKO Milano en Zara. Daarnaast vind je er ook talloze trendy boetiekjes Het is niet voor niets dat Stadshart Amstelveen in 2015 opnieuw werd uitgeroepen tot ´Beste winkelcentrum van Nederland´.

Zien we je zaterdag? De LEGO Experience is speciaal gereserveerd voor houders van de Personal Shopping Card, waarvoor je je gratis kan registreren via de app van Stadshart Amstelveen of via deze link.

lego-experience-pret-a-pregnant-1

Add a comment

Geef een reactie